FPS Internacional

Fabregat Perulles Sales Abogados és un despatx d’advocats de referència en els mercats Hispano-Alemany i Hispano-Italià, i és un dels primers despatxos de Barcelona en oferir un “Russian Desk”.

El nostre equip té una gran experiència tant en transaccions internacionals com en la resolució de conflictes, en diverses jurisdiccions, tals com Alemanya,Àustria, Suïssa, França, Rússia, Itàlia, Gran Bretanya, Irlanda, Noruega i Israel.

L’abast internacional i la vocació de la nostra Firma es veuen potenciats pels següents factors:

Xarxa internacional.
Mantenim relacions de cooperació estratègica amb altres firmes de primer nivell ubicades a les principals ciutats dels països del nostre entorn econòmic, tals com Alemanya, Itàlia, Àustria, Suïssa, França, Rússia,Gran Bretanya, Irlanda, Noruega i Israel.

Participació activa en organitzacions internacionals.
El nostre equip participa activament en diverses organitzacions internacionals:

  • Unión Internacional de Abogados. Fundada el 1927 i amb membres a 110 països, la UIA és una organització mundial i multicultural per a la professió jurídica que facilita el desenvolupament professional, estimula l’aprenentatge i la creació de xarxes, i promou l’Estat de Dret. Web Link
  • Associació Hispano-Alemanya de Juristes. Diversos membres del nostre equip són membres de la mateixa. Un dels nostres socis ocupa un càrrec de representació a la Junta Directiva de l’Associació.
  • Associació Internacional de Juristes de Llengua Italiana (AIGLI). Participem a aquesta associació d’advocats i juristes de parla italiana. Un dels nostres socis ostenta representació a la Junta Directiva de l’Associació.
  • Avolink. És una cooperació de bufets que es recolzen mútuament en la representació i la defensa dels interessos dels seus clients en assumptes nacionals i internacionals. Web Link
  • Cercle de Directius de llengua alemanya (KDF). Participem activament en aquesta organització, que reuneix a directius i empresaris alemanyo-parlants.
  • Cambres de Comerç alemana, italiana i britànica. La nostra Firma és membre de diverses Cambres de Comerç internacionals, amb les que col·labora ja sigui mitjançant la seva participació en seminaris i esdeveniments, ja sigui a través de múltiples publicacions.
  • Consolat General d’Alemanya, Gran Bretanya, França, Rússia i Noruega. La nostra Firma és reconeguda per col·laborar amb diversos consolats i institucions internacionals.
  • FPS és soci d’ASCOM (ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE COMPLIANCE), la més important Associació Espanyola de Compliment Normatiu des de 2018, la qual pertany a la Federació Internacional d’Associacions de Compliment Normatiu (IFCA), que agrupa les associacions de compliment de molts països del món (EUA, Irlanda, Argentina, Austràlia, Nova Zelanda, Suïssa, Singapur, Sud-àfrica i Corea del Sud), havent obtingut els nostres advocats especialitzats la certificació professional CESCOM® així com la Internationally Certified Compliance Professional, que certifiquen la seva experiència professional en aquest àmbit jurídic.
Publicacions

El nostre equip participa activament en diverses publicacions especialitzades, espanyoles i internacionals.
Els nostres socis són autors o coautors de les següents obres:

Firma in Spanien
(Edition für Internationale Wirtschaft 2005). En llengua alemanya.

Handels- und Wirtschaftsrecht in Spanien
(Edition für Internationale Wirtschaft 2008). En llengua alemanya.

>“ Com fer negocis a Espanya
(Editorial Profit 2016), manual en llengua russa, publicat en col·laboració amb Bové Montero Auditors.

Som el partner ideal per companyies que, igual que nosaltres, tenen projecció internacional.