Filosofia

A Fabregat Perulles Sales entenem i ens impliquem en els projectes dels nostres clients.

Equip. Prestar un adequat i eficaç assessorament jurídic requereix conèixer en profunditat cada projecte. Per aconseguir-ho treballem en equip amb els nostres clients. Formem part del seu equip per comprendre tots els aspectes i implicacions dels seus projectes.

Especialització. Fabregat Perulles Sales Abogados no és un despatx d’advocats generalista. Des de la nostre fundació ens hem compromès a oferir assessorament jurídic altament especialitzat, oferint als nostres clients valor afegit a totes les nostres àrees d’exercici. Promovem una cultura corporativa del coneixement i de l’aprenentatge continu.

Compromís. Tant els socis com els professionals de Fabregat Perulles Sales s’impliquen activament en els projectes i inversions dels nostres clients. Tots els assumptes són gestionats directament pels socis, els quals coordinen l’equip més adient per a l’obtenció del resultatpretès pels nostres clients, implicant-se en tot moment en cada cas.

Integritat. Oferim als nostres clients un anàlisis real de cada qüestió jurídica, proposem estratègies factibles i creatives; i acompanyem als nostres clients fins a la finalització de cada encàrrec.

Mèrit. Promovem la cultura de l’esforç. Valorem i reconeixem el mèrit de cada membre de l’equip.

Eficiència, proximitat i control de costos defineixen la nostra Firma, posicionant-nos en una alternativa real a les Firmes de grans dimensions