MENU

FPS Internacional

Fabregat Perulles Sales Abogados és un despatx d’advocats de referència en els mercats Hispano-Alemany i Hispano-Italià, i és un dels primers despatxos de Barcelona en oferir un “Russian Desk”.

  • Inici
  • Àmbit Internacional
  • FPS Internacional
Advocats internacionals

El nostre equip té una gran experiència tant en transaccions internacionals com en la resolució de conflictes, en diverses jurisdiccions, tals com Alemanya, Àustria, Suïssa, França, Rússia, Itàlia, Gran Bretanya, Irlanda, Noruega i Israel.

L’abast internacional i la vocació de la nostra Firma es veuen potenciats pels següents factors:

Xarxa internacional.
Mantenim relacions de cooperació estratègica amb altres firmes de primer nivell ubicades a les principals ciutats dels països del nostre entorn econòmic, tals com Alemanya, Itàlia, Àustria, Suïssa, França, Rússia, Gran Bretanya, Irlanda, Noruega i Israel.

Participació activa en organitzacions internacionals.
El nostre equip participa activament en diverses organitzacions internacionals:

  • Associació Hispano-Alemanya de Juristes. Diversos membres del nostre equip són membres de la mateixa. Un dels nostres socis ocupa un càrrec de representació a la Junta Directiva de l’Associació.
  • Associació Internacional de Juristes de Llengua Italiana (AIGLI). Participem a aquesta associació d’advocats i juristes de parla italiana. Un dels nostres socis ostenta representació a la Junta Directiva de l’Associació.
  • Cercle de Directius de llengua alemanya (KDF). Participem activament en aquesta organització, que reuneix a directius i empresaris alemanyo-parlants.
  • Cambres de Comerç alemana, italiana i britànica. La nostra Firma és membre de diverses Cambres de Comerç internacionals, amb les que col·labora ja sigui mitjançant la seva participació en seminaris i esdeveniments, ja sigui a través de múltiples publicacions.
  • Consolat General d’Alemanya, Gran Bretanya, França, Rússia i Noruega. La nostra Firma és reconeguda per col·laborar amb diversos consolats i institucions internacionals.
Publicacions

El nostre equip participa activament en diverses publicacions especialitzades, espanyoles i internacionals.
Els nostres socis són autors o coautors de les següents obres:

Firma in Spanien
(Edition für Internationale Wirtschaft 2005). En llengua alemanya.

Handels- und Wirtschaftsrecht in Spanien
(Edition für Internationale Wirtschaft 2008). En llengua alemanya.

>“ Com fer negocis a Espanya
(Editorial Profit 2016), manual en llengua russa, publicat en col·laboració amb Bové Montero Auditors.

Som el partner ideal per companyies que, igual que nosaltres, tenen projecció internacional.

La nostra pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència a aquesta web. Per obtenir més informació cliqueu aquí. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. LLEGIR MÉS