MENU

Qui som?

Fabregat Perulles Sales Abogados es va fundar l’any 1999. D’ençà ha vingut assessorant a companyies i inversors que operen en el mercat espanyol.

  • Inici
  • La firma
  • Qui som?
Advocats alemanys, francesos, italians, russos,  i anglesos –espanyols

Actualment, som un dels despatxos d’advocats de Barcelona de major expansió, essent, així mateix, una Firma de referència en transaccions internacionals i en resolució de conflictes internacionals, tant en l’àmbit nacional com internacional.

L’any 2002 es va ampliar la nostra xarxa d’oficines a Tarragona, i l’any 2005 a Mallorca. A l’actualitat defensem els interessos dels nostres clients a tota Espanya.

Coneixem l’idioma i la cultura empresarial dels nostres clients, el que junt amb la nostra implicació i facilitat de comunicació, ens permet col·laborar activament amb els seus equips.

El nostre equip està format per setze advocats amb experiència en diferents jurisdiccions, que tenen la capacitat per treballar fàcilment en Alemany, Anglès. Francès, Rus, Italià, Espanyol i Català.

Eficiència, proximitat i control de costos defineixen la nostra Firma, posicionant-nos en una alternativa real a les Firmes de grans dimensions

La nostra pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència a aquesta web. Per obtenir més informació cliqueu aquí. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. LLEGIR MÉS