MENU

Marcelo Gui Usabiaga

m.gui@fabregat-perulles-sales.com

Col. Núm. . 22.831 ICAB. 1996

  • Inici
  • L‘Equip
  • Advocats i professionals
  • Marcelo Gui Usabiaga
Advocat: Marcelo Gui Usabiaga
Àrees d'exercici

Dret Mercantil, Contractual i Competència, Propietat Industrial i Intel·lectual, Noves Tecnologies, Dret Administratiu i Contenciós-Administratiu. Dret Portuari i Marítim, Compliance Corporatiu.
Té una àmplia experiència en l’assessorament jurídic en les referides àrees a empreses nacionals i estrangeres de diferents sectors d’activitat (transport i logística, portuari, aeri, industrial, clínic, publicitat, internet, indústria càrnica, fundacions i entitats públiques, etc.), en tots els aspectes de constitució, dissolució i liquidació d’empreses, redacció, negociació i contractació civil, mercantil, compravendes d’empreses i joint-ventures, concessions portuàries, expedients administratius seguits davant l’administració local, autonòmica i estatal (ex: Expedients sancionadors i concentracions econòmiques davant la CNMC, AEPD, ICF, etc.), reclamacions eco-administratives contra resolucions AEAT en Tribunals Econòmic-Administratius, arbitratges en Tribunals Arbitrals i Cambres de Comerç, procediments judicials en la jurisdicció Contenciosa-Administrativa, Civils i Mercantils, implantació de Plans o Programes de Corporate Complaince, Models de Prevenció de Delictes (MPD’s), etc.

Idiomes

Castellà, Català, Anglès i Francès.

Formació Acadèmica

. Llicenciatura en Dret. Fundació Universitària San Pablo C.E.U. – C.D.E.S. Abat Oliba Adscrita a la Universitat de Barcelona (1990-1995)
. Màster en Assessoria Jurídica d’Empreses (MAJ). Instituto de Empresa (IE), Madrid (1995-1996)
. Cursos de Postgrau en Comptabilitat Financera (Instituto de Empresa), Dret de la Competència (ICAB), Protecció de Dades (Col·legi Economistes Catalunya); Dret de les Noves Tecnologies (ESADE)
. Curs d’Especialització (Molins&Silva- UIC) per Compliance Officers i Assessors Jurídics d’Empresa (2016)

La nostra pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència a aquesta web. Per obtenir més informació cliqueu aquí. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. LLEGIR MÉS