MENU

Fernando Carrasco Gómez

f.carrasco@fabregat-perulles-sales.com

Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona n° 24.147 (1997).

  • Inici
  • L‘Equip
  • Advocats i professionals
  • Fernando Carrasco Gómez
Advocat: Fernando Carrasco Gómez
Àrees d'exercici

Dret processal civil. Dret matrimonial i de família.
Advocat en exercici des de l’any 1997, especialitzat en dret matrimonial (separacions, divorcis, parelles de fet, guarda i custodia, règims econòmics matrimonials, capitulacions i pactes en previsió de ruptura, etc.), així com altres àrees del dret de família (incapacitats, tuteles, filiació, etc.)

Així mateix té una àmplia experiència en dret processal i civil i diversos àmbits del dret privat, tant en la seva vessant judicial com extrajudicial (contractes, responsabilitat civil, arrendaments, propietat horitzontal, etc.).

És membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família i de les Seccions de Dret Processal, Dret Civil, Dret Matrimonial i de Família, i Dret Concursal, de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, i està inscrit en el registre de comptadors partidors de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Idiomes

Castellà, català i anglès.

Formació Acadèmica

. Universitat de Barcelona: Llicenciatura en Dret (1989-1995).
. Universitat Oberta de Catalunya: Curs de Dret Concursal avançat (2010).
. Il·lustre Col·legi d’ Advocats de Barcelona: Curs de dret processal civil (2001); Curs d’Arrendaments Urbans (2004); Curs d’especialització sobre Violència de Gènere (2011); i diversos cursos sobre el procediment civil, successions, resolució de conflictes, fiscalitat de les crisis matrimonials, etc.

La nostra pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència a aquesta web. Per obtenir més informació cliqueu aquí. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. LLEGIR MÉS