MENU

Eva Arrébola Martínez

eva.arrebola@fabregat-perulles-sales.com

Colegio de Abogados de Barcelona n° 28.143 (2002)

  • Inici
  • L‘Equip
  • Advocats i professionals
  • Eva Arrébola Martínez
Advocada: Eva Arrébola Martínez
Àrees d'exercici

Dret urbanístic i Immobiliari. Dret Administratiu i Processal Contenciós- Administratiu.

Advocada en exercici des l'any 2002, té una àmplia experiència en procediments administratius i contenciós-administratius, especialment, en matèria urbanística (gestió i disciplina urbanística, expropiacions) i mediambiental. Presta assessorament en la tramitació de projectes urbanístics i a Juntes de Compensació i altres Entitats Urbanístiques Col·laboradores. Ha intervingut com a especialista, a les seves àrees de pràctica, en procediments de "due diligence" internacionals.

Participa activament a diverses organitzacions professionals, havent intervingut en processos de negociació amb l'Administració de normativa autonòmica i estatal d'àmbits sectorials en dret administratiu i mediambiental, i impartit diverses conferències en matèria de Dret Mediambiental Sancionador.

Participa activament en diverses organitzacions jurídiques, i és membre de la Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia de Barcelona (CRAJ).

Idiomes

Castellà, Català, Anglès i Francès.

Formació Acadèmica

. Facultat d'ESADE. Barcelona. Llicenciatura i Màster en Dret (1996-2002)
. Universitat Pompeu Fabra. Barcelona. Postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic (2006-2007)
. Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Cursos d'especialització en el procediment contenciós-administratiu (2003) i administratiu (2004)
. Col·legi de Notaris de Catalunya. Curs sobre la nova Llei del Dret a l'Habitatge (2008).

La nostra pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència a aquesta web. Per obtenir més informació cliqueu aquí. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. LLEGIR MÉS